*-*-*-*-*-*-*-*

Massa rens har det blivit idag. Storstädning i garderoben och i skrivbordslådorna finns det bara lite få saker kvar. Det känns. Hittade massa saker från när jag var yngre, massa teckningar som jag fått av Malin, massa pennfack med gamla pennor och pennvässare i. Åh, det är verkligen ångest att slänga såna saker, men nytt rum innebär nya saker och bort med det barnsliga. I morgon blir det förmodligen inflyttning i rummet och på fredag hoppas jag på Ikea.

Nu sitter jag och väntar på att Victor ska ringa så att vi kan åka och träna, och sen ikväll blir det till att umgås med gamla klasskompisar och mina bästa!

Herrå,

SnartSnartSnart..

..ska jag greppa en roller i min hand och börja måla. Svart och vitt blir det, pappa och jag kom fram till att det nog blir ganska bra. Och tack för rådet Sara, såg det inte förrens nu! Satt och kollade i ikea-katalogen förut och jag hittade en hel del snygga saker som jag vill ha, så det blir lite ikea-shopping någon dag snart, gött :)
 


**

Andra dagen på höstlovet och jag mår kanin!! Va ute och sprang med Malin förut och det gick ruskigt bra, så nu känner jag mig duktig, igen!



Och jag har lite ångest för rummet, färgen va inte så snygg som jag hade hoppats på,så nu vet jag inte riktigt hur jag vill göra. Antingen tar jag den där mystiska färgen som heter Caffé Royal och är typ brunbeige eller så köper vi vit färg och målar hela rummet vitt förutom där soffan ska stå, för där vill jag ha en svart vägg, gaaaah. Jag har panik! Kom med förslag! NU!

Herrå,

Bra dag

Känner mig rätt duktig, har hunnit med en hel del saker idag faktiskt. När jag vaknade hamnade jag vid datorn, laddade ner msn till mobilen och fixade så att jag skickar "gratis" sms till alla. Och när jag satt där och hade fullt upp med fixandet så ringde Victor och ville åka och träna. Och jag som hade trott att vi skulle dra iväg vid typ tolv, klockan var tjugo i tio när han ringde, haha..så det var bara till att slänga i sig frukosten och trampa iväg. Sen var det träning. Och vid halv tre åkte jag, mamma och Malin till Västervik och det gick bra, somnade faktiskt, gutt! och så har jag hunnit med McD idag också, uscha!

Och pappa har fixat det bra på rummet nu, imorrn blir det rollning!

Herrå,

Måndag

Kvällen blev bra igår, tycker jag i alla fall. Massa Singstar och det gillas, även att jag är typ tondöv!

Tränade förut och tro det eller ej, men det gick faktiskt rätt bra idag! Och det kändes verkligen behövligt med lite träning, kände mig typ så här efter helgen:



Nu blir det lite fix och sen blir det Västervik, orkar inte riktigt med det idag, menmen, får hoppas att jag somnar istället.

Herrå,

Söndag

Gårdagen var av högsta tempo, först stan, sen direkt till oscars och kolla innebandy, sen hem och duscha och dra iväg till Sofia. Men jag hade kul, det är så jag vill ha mina dagar, massa som händer, då trivs jag för då slipper jag tänka så mycket. Kvällen var sketarolig, tjejkvällar gillas starkt!



                                                                            





Dagen blir nog bra den också, "överraskning" och lite så :) Känner mig som en svullen gris, så en löpsväng kanske hinns med också, får se.

Och för övrigt så vill jag ha sommar, är lite trött på hösten nu.

Herrå,


~*~*~*~*~*~*~*~

Hemma igen och kvällen blev bra, gullhönor på er <3 Imorrn blir det lite allt möjligt känns det som, men kvällen ser jag fram emot, vet bara inte vad jag ska köpa till hon den dära.

OCH NU ÄR DET HÖSTLOV PÅ RIKTIGT OCH JAG SKA NJUTA SOM BARA DEN!

Massa Lars Winnerbäck nu, tyvärr blir det nog ingen konsert, men jag lyssnar ändå.

Herrå,


**

MassaMassaMassa dåligt idag. Usch,sånt gillar jag inte. Provet gick åt helvete och min lärare är inte min favorit direkt. Och Brorson tror att jag gillar Radiostyrda bilar nu, bara för att jag ska fördjupa mig om det, men hellre det än att fördjupa mig om slussar. Och träningen gick inte så bra som jag hade hoppats på, men finns ju en förklaring till det kanske. MATEN! Hade inte ätit något sen kvart i elva och jag tränade vid typ tre. Kom hem vid halv fem och var vråååååååååålhungrig. Så nästa gång ska jag äta lite mer innan jag tränar. Bestämt.

Kvällen ska spenderas hemma hos Sara.

Herrå,

FUCK FUCK FUCK

Jag får värsta rycket på webdesignhelvetet, jag fattar ingenting just nu och så är det prov i morgon. FANFANFAN. Jag kommer få så fett IG så det skriker om det. Åååååååååååååååååh! Sista dagen innan lovet i morgon i alla fall och jag ska ta död på min kropp efter skolan, träna hårt som fan och verkligen få ut all ilska ur mig. Måste verkligen försöka en gång till, en sista gång, funkar det inte så går jag och lägger mig,

Herrå,




Och jag hatarhatarhatar att jag måste ha det såhär, jag döööööööööööör. Orkar fan inte nu igen, måste sträcka på mig och lära mig att tycka om det precis som det är, men det går inte, det är inte så jävla lätt. Men jag jobbar på det som jag inte kan göra något åt. Men jag ska fanimej bli bra, om en månad, ett år eller om så två år, jag ska bli bra, någongång. Och jag ska lära mig att älska mig själv. Och jag ska försöka att inte deppa ihop. Jag ska göra ALLT som går att göra. Jag skaskaska.

**

Föreläsningen idag var faktiskt rätt bra, en del av bilderna var i alla fall sjukt äckliga. Och efter skolan hängde jag med Johan och Schöttke till gymmet och vid halv fem drog jag till nautilus och körde Pilates med Emelie, mycket trevligt faktiskt :) Och imorrn blir det styrketräning med victor,sara och martin.

Och jag har skaffat pojkvän nu, bara så ni vet. Personen går samhälle och vi är nykära. För 10 minuter sen faktiskt. Vi var så överdesperata så vi bestämde att vi skulle bli ett par. Personen heter Emelie Andersson, ååh, gud vad jag är kääääääääär! HAHAHAHAHAHA

Näe, nu ska jag skicka lite fler hjärtan till min boyfriend och sen blir det kanske tv:n en stund.

Herrå,


Grattis Bästo!

Min sötbejb fyller år idag, GRATTISGRATTISGRATTIS, du är guld värd ?

image53

Och Jossan fyller 18, Grattis till henne på samma gång :)



Blev lite nautilus med min PT förut, och jag har fortfarande träningsvärk i mina armar, så det gick inte så bra idag.
Men imorrn blir det Pilates i alla fall, laddat, haha. Och svenskaprovet kommer skita sig, (erik va bättre än mig på det förra,)

**

Nu känner jag mig riktigt duktig faktiskt. Jag är stolt över min söndag för en gångs skull, och det är väldigt ovanligt. Jag har inte bara slappat hela dagen som jag alltid annars brukar göra, jag har tränat och varit ute och fått frisk luft. Gutt.

Imorrn fyller min bästa år, grattis i förskott :)

Nu ska jag fylla i mina idrottspapper och sen ska jag ta det lite lungt.

Herrå,

**

Kvällen blev väl inte så där jättelyckad kanske, kände mig rätt deppig hela kvällen, men sak samma. Jag ska ta det lite lungt på festfronten nu ett tag, börja hårdträna istället, bygga muskler och satsa på sommaren. Och jag har lagt upp värsta bra träningen den här veckan.
Måndag- Styrketräning
Tisdag- Pilates
Onsdag- Step och Abs
Torsdag- Yoga
Fredag- Styrketräning

Sen har jag inte kommit längre i planeringen, hoppas jag klarar det. Ska på Step och Abs i eftermiddag i alla fall, det blir gutt :)

Herrå,


**

Känns precis som om jag ska till skolan, men idag blir det Jönköping, lite shopping och så med pappa. Fast dom har inte Gina Tricot på A6 och det gör mig lite deppig med tanke på att jag inte har något att ta på mig ikväll. Och pappa råkade krympa lite kläder i tvätten häromdan, typ min klänning som jag älskade.

Stockholm var ingen höjdare, för mycket buss och för lite teknisk mässa. Om jag ska sammanfatta torsdagen med ett ord så blir det: Meningslöst.

Och igår var jag riktigt duktig, skaffade mig ett gymkort på Nautilus, så nu ska jag ligga i hårdträning ett tag, satsar på sommaren-08. Har nästan skaffat mig en PT nu också, haha :)

Nu måste jag fixa mig lite, sen äta frukost och sen åka bil och digga Lars Winnerbäck med pappa.

Herrå,

**

8 minuter kvar nu, sen är det Grey´s Anatomy och sen är det sängen som gäller. Har shoppat upp mig inför i morgon, Tom och Jerrykex, vindruvor, torkad ananas, tuggummi, drickyoghurt, vatten och halstabletter (ont i halsen igen). Glömde tyvärr att köpa en tidning, men Frida har lovat att jag ska få låna en Solo av henne, tackar. 7 minuter kvar nu. Jag har fixat massa musik till Mp3:n också, så nu klarar jag nog 10 timmar i en buss imorrn, greejt :)

Näe, nu måste jag kolla bildisar lite snabbt och sen springa till tv:n.
Sverige leder förresten nu, 1-0 mot nordirland (tror jag det var), noll koll :P

Herrå,

Peppet!

Nu är jag laddad, för lördag, för nu är det fixat och klart, greeeeeejt :)
Hungrig är jag också, så snart blir det hem till mamma och äta, men Malin fick mig på dåligt humör när hon sa att vi skulle äta makaroner och köttbullar, och jag HATAR verkligen det. Äckel. Jag har i alla fall ätit pangkaka idag, det sa Malin Mägnus att det hette, och jag tyckte att den var kladdig och då sa hon att det kanske var för att det var pangkaka, HAHA

Stockholm imorrn, så jag måste åka och handla lite överlevnadsgrejs sen, typ kex, dricka och tuggummi.

Herrå,


**

Och jag känner mig så grymt mycket bättre nu. Känns som om jag har fått nytt friskt blod. Ny energi. Och det känns som om jag har rensat bort tre dagars mat som fastnat i min tarmar. På något sätt känner jag mig frisk. Det känns skönt. Promenad är bra, speciellt med dig!

Och Malin har en Packåsnecykel, HAHA

Herrå,





Hur länge ska jag behöva ha det såhär? 
Hur länge ska jag behöva stå ut?
Hur kunde det bli så här?


Längtan..

Jag vet vad som händer nu, först en sväng till höger, sen en sväng till vänster och sen en liten backe, i ett gult hus händer det, just nu. Och jag längtar, redan, jag är knäpp, jag vet, men jag kan inte rå för det. Om tjugo minuter ska jag ut och gå med hon den dära som bor i huset där det händer. Och hon är min bästa! Och om 7 månader händer det som är inför händelsen idag, haha..jag fattar, och hon fattar, jag längtar, hon kanske längtar, jag är gaaaalen!

En och en halv vecka kvar, sen är det höstlov, gött! Och på torsdag drar vi till Stockholm, blir förhoppningsvis roligt, fast jag ser inte riktigt fram emot bussresan, men det blir nog bra :)

Nu måste jag peppa lite och sen promenad, måste röra på mig och prata av mig.

Herrå,

**

Humöret sjönk från topp 1000 till minsta möjliga 1 nu, ååååååh.
Men jag får göra det bästa av det, se det positivt.
Måste egentligen plugga svenska, men jag orkar inte, jag orkar verkligen ingenting.
Ge mig något bra, ge mig maj.
Sofia ger mig något bra, hon ger mig lördag, upp till 50 i humörkurvan, det kommer öka.

Herrå,

Snusk

Jag hatar verkligen söndagar för jag känner mig alltid så seg och äcklig då. Bläää. Har i alla fall gjort färdigt min engelskauppsats nu, så det känns bra. Och imorrn har jag bara svenska, engelska och cad-prov, sen slutar jag, 11.25, helt underbart. Imorrn måste jag nog ta mig en promenad eller något, innan jag blir överfet. Jag kan nog inte träna på tisdag heller för den här bajsiga förkyldningen och så har jag kommit på att jag inte kan komma på torsdag heller, för då åker vi ju till Stockholm med klassen!

Oehepp, nu kanske jag skulle ta och sova lite.

Herrå,


**

Nu är en sak ur världen i alla fall och det tackar jag för. Jag har varit grymt duktig idag, om det är tillåtet att beröma sig själv ibland! Jag har städat mitt rum helt och hållet, dammat, bäddat rent och massa såna saker. Och så har jag dammsugat hela huset! Jag känner mig riktigt duktig och nu är jag helt slut. Funderar på å ta mig en dusch och sen kolla tempen innan jag drar iväg till Emelie.


Ikväll blir det mys med mina bästa, och det är med er jag trivs allra bäst

Herrå,

 

Ååååååååååååh

Jag känner mig så fruktansvärt dålig, så jävla kass på allting. Jag har inte skrivit min engelskauppsats än och den skulle säkert ha varit inlämnad förra veckan, jag har inte gjort mitt svenskaprov än så det måste jag ta tag i och BINGO! Jag glömde svenskaböckerna i skolan. Jag har inte städat mitt rum på typ två månader, så det måste jag också göra. Och förkyldningen har ju verkligen kommit vid rätt tidpunkt, nu när jag har apamycket å göra så är jag typ sjuk, har förhöjd temp idag oxå, så snart får jag väl feber på riktigt också. Usch, vad jag hatar allt, jag måste verkligen ta tag i mitt liv!

Herrå,

Fredag :)

Äntligen fredag! Känns behövligt med helg nu,
ladda upp krafterna lite inför nästa vecka.
CAD-prov på måndag och tisdag,
Stockholm på torsdag och idrottsdag på fredag.

Herrå,

**

Jag känner mig lika seg som en seg råtta för tillfället. Kommer inte bli godkänd på naturkunskapen även att jag har pluggat hela veckan. Och jag orkar ingenting just nu, orkar inte ens gå och lägga mig, men det är nog nästa punkt på listan skulle jag tro. Det blev ingen pizza förut, det blev tacos istället, mumma på det :)

Och jag har inte laddat ner några låtar på länge, så det får jag nog göra imorrn tror jag.

Herrå,

Innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft



Förkylt läge

Min hjärna är lite ur funktion, men jag ska försöka att få till en liten blogg iaf, skrev ju ingen igår.
Bajsmatteprovet kommer gå åt helvete tror jag, skitsvårt och jag är trögfattad, så det är ingen bra kombination.
Och nu sitter alla andra och har cad-lektion, men jag behövde inte komma för curt är snäll :)

Och jag är så fruktansvärt sugen på Tre Vänners kebabpizza, jag ska bannemej fjäska lite för pappa ikväll. Med tanke på att vi fick någon äcklig gryta hos Nonna igår så att varken malin eller jag åt typ, och med tanke på att jag bara åt potatismos i skolan igår och med tanke på att jag fick godkänt på fysiken. Med tanke på allt det, så borde faktiskt pappa vara snäll, så jag ska tigga och be riktigt snällt!

Men nu måste jag faktiskt plugga på naturkunskapen, jag vill ha bra betyg i det, så jag ska plugga som en idiot varje gång vi ska ha prov. Och jag vill få massa bra betyg i alla ämnen, så jag ska bli pluggis, nu vet ni!

Herrå,

Äckel

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, jag har så bajsans ont i halsen.
Måste nog fasen ringa till vårdcentralen imorrn och kolla upp den, för så här kan jag ju inte ha det heller.
Sitter och väntar på att pappa ska komma hem någon gång, han måste kolla om jag har några vita prickar i halsen, mohaha. Och för den delen har jag inte sett honom så mycket den senaste tiden, lite tråkigt faktiskt, menmen.

Herrå,

**

Min hals skevar sig riktigt rejält, inte ens halstabletterna från syster hjälper, som dom dessutom gör reklam om på radion. Och nu har jag blivit lite täppt i näsan också och så är jag trött som liten hundvalp, och inte bara det, dessutom måste jag plugga både naturkunskap och matte. Har jag feber om jag har 37.0? När jag i vanliga fall har 36.3. Mina problem växer sig stora.

Men nu ska jag byta om lite och sen ska jag gå och kolla på träningen en stund.

Herrå,

**

Jag blir tokig, på min hals, bara jag inte har fått halsfluss. MenMen, får hoppas att det har gått över till imorrn, har i alla fall köpt halstabletter nu, inte för att dom hjälper, men det är tanken som räknas, eller?

Och jag har varit riktigt duktig ikväll, jag har faktiskt börjat plugga på naturkunskapen och jag har inte prov förrens på fredag, bra Matilda, du kan om du vill.

Nu blir det lite bilddagböcker och sen ska jag faktiskt sova, sovmorgon imorrn oxå, gutt som fan.

Herrå,


Måndag

Måste egentligen plugga, men det får bli en liten blogg först. Dagen har varit sådär som måndagar brukar vara, rätt sega alltså. Och på tal om seg så har jag världens segaste dator som inte fattar det jag skriver förrens tjugo år efter + att det tar typ 10 minuter att starta den. Men i alla fall, dagen började med svenska, en helknäpp vikarie som bara skrattade åt det hon sa hela tiden. Och engelskan var seg, låg typ och slappade på en bänk i korridoren. Och den sista lektionen innan hålet hade vi CAD, lite segt å repetera allt vi har gjort, men aja. Sen drog jag hem, åt mat samtidigt som jag kollade på Madagaskar, sen gjorde jag en kladdkaka (sofias fel bara för att hon hade gjort en igår och jag blev lite avis, så jag var tvungen). Medans den var i ugnen halvsov jag lite och när jag äntligen hade tagit ut den så var jag inte så sugen längre, så jag gick tillbaka till soffan och somnade, vaknade när alarmet på mobilen ringde, så det var bara till å gå upp och cykla till skolan igen efter en timmes sömn.

Haha, kort blogg? Vet inte riktigt, men jag tycker om att dela med mig av mina dagar!
Nu ska jag iaf plugga lite och sen ska jag vara duktig och laga mat, spaghetti och köttfärssås :P

Och förresten så har jag asont i halsen, så nu vet ni det också.

Herrå,


Söndag, ofräsch och på rätt bra humör

Åh, jag känner mig verkligen jättefräsch,urk!
Kvällen blev riktigt bra, tycker jag ;)
Först fårbo, sen stan,sen björnhult, hahaha :)
Ge mig en lika bra kväll snart igen, det känns behövligt!

Nu blir det snart promenad med Sofia och Linnéa, det
finns mycket å prata om idag tror jag.

Herrå,

Peeeeeeeeeeeeeeepp

Och nu är jag sketapepp, laddar som satan och snart kommer min personliga sminkare hem :D
Kvällen ska bli bra, det har jag bestämt :D

Ha det kul, det ska i alla fall jag ha!

Herrå,

God morgon!

Vaknade som vanligt alldeles för tidigt på en lördag. 7.25, gaaah, jag får rycket på mig själv. Men istället för att försöka somna om (det funkar aldrig ändå, så det är bara meningslöst), så läste jag lite i Egogirl och jag tycker faktiskt att den är rätt bra. Sen tog jag mig i alla fall upp ur sängen, blev för hungrig för att ligga kvar. Så nu kokar jag ägg och väntar på att mamma ska komma hem igen, frukostfrukostfrukost. Sen blir det till att göra sig iordning och sen dra iväg till Kalmar och Öland, gutt :)

Och jag är fortfarande skitpepp på kvällen, fett med nice på det, fast jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska för skor, det blir i alla fall en blå klänning tror jag.

Jag är på värsta skrivhumöret just nu, men jag har inte något mer å skriva om, så det får bli ett slut nu.

Herrå,


Freeeeeedag

Och dagen har varit bra, förutom fysikprovet för det gick åt helvete, precis som jag visste att det skulle göra. Efter skolan blev det nautilus med Emelie och det gick faktiskt riktigt bra, 127 kg i benpressen och jag är riktigt nöjd med det faktiskt! Och nu har jag precis ätit tacos, så sen blir det lite Idol tror jag.

Kalmar och Öland imorrn och massa laddning hela dagen, för jag är pepppppp!

Herrå,

**

Jag fattar verkligen ingenting, känner mig helt tom och korkad i hjärnan, ge mig något bättre, tack!

Och jag är nog ganska minimalt avundssjuk på Sara, utedass och ingen el, jag skulle aldrig överleva. Det enda jag är lite avundssjuk för är väl kanske gemenskapen med klassen och så, men den kan man kanske få på andra sätt också? Om man har tur.

Nu blir det lite egogirl och sen sömn tror jag.

Herrå,



"Hur kan man tro att man är en ängel.
När ondskan har kapat ens vingar
och smutsat ner ens vita särk.
Kanske för att man en gång kunde flyga"
.

Yiiiiiiiiiihaaaaaaaaaa

Och nu är jag PEEEEEEEEEEEEEEEEPP för lördag, längtar så in i hell nu! Och allt är klart nu, förutom kläder, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog, det brukar det göra :)

Och mitt ansikte mår inte bra, jävla basiron, det funkar ju inte på mig, får ju värsta utslagen och svintorr hud, jätteschysst!

Och jag tänkte vara duktig nu, registrera mitt nya CSN-kort och sen försöka plugga på fysiken även att jag inte fattar ett skit. Jag sa till min lärare idag att det kommer att gå åt helvete för mig, men då sa han bara: Nejdå, det fixar sig ändå, även att det går åt helvete! Så jag ska tro på honom nu då, att det kommer ordna sig även om jag inte klarar det.

Ingen träning för min del idag, är inte så pepp, så det gör inte så mkt.

Herrå,

**

Sitter och kollar på Grey´s Anatomy, jag döööööör, det är så jävla fucking bra!
Dagen har varit helt okej bra, skolfoto och jag tvingade fotografen till att få stå!
Och det funkade, greeeej :)

Men nu måste jag dra tillbaka tillbaka till tv:n så att jag inte missar något bra!

Herrå,

''

Mitt i allt peppande börjar jag få lite ångest, skolan tar fasen död på mig! Nästa vecka har jag svenskaprov, matteprov, CAD-prov OCH naturkunskapsprov. Gaaaah, hjälp mig! Och imorrn är det skolfoto och jag vet inte vad jag ska ha på mig! Mitt liv är uppochner.

Herrå,


har jag väntat mig för mycket
blåste jag iväg
jag ser tillbaka på
en radda av affischer
jag tror jag drömde om ett liv
bara utan korridorer
utan korridorer
skulle jag bli lycklig




 


Lars Winnerbäck, opepp och pepp!

Sitter här och laddar ner låtar från lars Winnerbäcks nya album, Daugava. Har inget annat för mig, så det är bra att jag har tid för det :)



Dagen har varit rätt rolig faktiskt, jag trivs bra med klassen, speciellt när alla har lite damp :)
Slapp göra svenskaprovet idag, det får bli nästa vecka, och då blir det tre prov, gaah! Svenska, matte och CAD,men det ska nog gå bra tror jag! Det enda som inte kommer att gå bra är fysiken som är på fredag, fattar verkligen ingenting.

Träning ikväll och jag är opepp som bara den, trött och mår illa, så det kommer inte gå så bra, men jag ger det en chans i alla fall. Jag är i alla fall FETPEPP för lördag, det var länge sen nu, så det kommer bli extra roligt tror jag, jiiiiiiiha :D

Nu måste jag checka läget lite till och sen måste jag byta om..

Herrå,

Fredag/Lördag/Söndag/Måndag

Vet inte riktigt hur jag ska börja denna blogg så jag tror att det får bli dag för dag. Blir kanske bäst så?

Vi började i alla fall fredagen med en bilfärd på typ 4 timmar och när vi kom fram till Stockholm checkade vi in på hotellet i Barkaby, kollade läget på rummen och sen satte vi oss i bilen igen och drog iväg till Barkabys outletställe, hade hoppats på lite shopping där, men det blev inte så mkt. Hittade en skitsnygg WESC-tröja för 449:-, men kände att det inte var så behövligt, så när vi åkte därifrån hade jag bara med mig tre böcker och två par BjörnBorg-trosor och ett par skor. Det hade redan hunnit bli kväller, så vi åkte till IKEA och åt mat, och så köpte jag ett par nya tofflor, rosa den här gången och jag kan lova att det är värt priset för dom, 19:-, dom rekommenderas STARKT!! Efter mat och lite ont i fötterna (redan) åkte vi tillbaka till hotellet och Malin och jag hade mys på vårat rum med chips och idol. Jag somnade innan vi hade sett vem som åkte ut, så det vet jag inte, den som vet får gärna säga! :)

Lördagen började ju verkligen toppen! Vaknade, fixade oss, åt frukost och sen tog vi fart i regnet mot pendeltåget. Åkte in till Stockholm och planerna var att shoppa loss, men nja, så mycket till shopping blev det inte direkt. Inte för min del i alla fall. Hittade bara en t-shirt, en sjal, en ring och ett par gympadojjor, så jag råkade tyvärr bli av med min ilska på mamma, förlåt! Men jag fattar inte varför jag inte kunde hitta några byxor som passade och inga skor som var lagom pris. Ilskan försvann först efter bion, "Härmed förklarar jag er Chuck and Larry"


Och efter bion blev det mat på Mongolian, det hör till Stockholm att äta där. Sen blev det pendeln tillbaka till hotellet och på pendeltåget satt även HåkanBråkans pappa, och gissa vart han gick av? Haha, i Barkaby, han hade parkerat sin Volvo utanför vårat hotell :) 




Söndagen inleddes med ihoppackning och fix inför naturhistoriska och ännu en runda på stan. Tog pendeln till Stockholm central och sen tunnelbanan till naturhistoriska. Gick runt lite där och så var vi på Cosmonova och såg "Deep sea", inte så mycket action i den, så det var inte så roligt. Gick och kollade lite till, åt mat och sen tog vi tunnelbanan tillbaka till centralen. Gick en sväng på stan och jag fick ytterligare ett utbrott, och om jag ska vara ärlig så tyckte jag nästan lite synd om mamma som fick ta emot all skit, förlåt igen. Men sen bestämde jag mig, jag skulle hitta ett par byxor. Provade ett par ClaesGöran byxor, men dom hade ingen snygg slitning så det blev inte dom. Istället fick det bli ett par G-star byxor, Emma kommer mörda mig! Hoppas ni får ett bra liv i fortsättningen alla! Och när jag hade köpt dom blev jag på bättre humör och det firades med en fika. Sen tog vi pendeltåget till hotellet och satte oss in bilen och åkte hem. 

Och kortfattat så har helgen varit toppen :) 

Dagen har däremot inte varit så rolig. Glömde böckerna i hemma i fredags så jag har inte kunnat plugga ett skit på svenskaprovet, så jag får göra det imorrn istället, usch. Och så ska engelskauppsatsen in snart också och så ska har jag fysikprov på fredag, jag dööör, så det är kanske bara bra om Emma mördar mig. Slutade vid halv tolv idag, drog hem och åt spaghetti och köttfärsås och kollade på "Nina Frisk", skitkonstigt slut, så den får inget toppbetyg av mig.
 



Nu måste jag i alla fall börja plugga. Grattis till er som har orkat läsa denna blogg, den blev kanske lite för lång, men det var kul å skriva :) 

Herrå,