Alldeles för trött och Alldeles för mycket ångest.

Imorrn drar jag till Stockholm och jag bär med mig massa ångest dit. Svenskaprov på måndag och jag har inte pluggat någonting. Fysikprov på fredag och jag fattar inte ett skit. Men jag får väl försöka leva i nuet och hoppas på en bra helg, med IG-prov att se fram emot. Grattis Matilda, Du lyckas verkligen i livet!

Dagen har i alla fall varit hyffsad, promenad med Emma på idrotten och det slutade med att vi hamnade på bibblan och snackade, så mycket orkade vi idag, mohaha :P Och träningen var rolig ikväll, allsvenskan var helt klart det bästa :) Det bästa med kvällarna är tanken på en skön säng och massa fina drömmar, men det funkar inte alltid så bra för mig, drömde ju att en kille i klassen var tjej häromnatten och han såg precis ut som han gör i verkligheten, ända skillnaden var att han hade kjol och sånt på sig, härligt :P Men i alla fall, det är tanken som räknas, det känns bra :) Och för att göra tanken till verklighet så ska jag lägga mig i sängen nu och försöka uppfylla det.

Godnatt och ha det bra i Oskarshamn i helgen, jag gör stan i Stockholm och kanske Gröna Lund oxå,

Favorit

Grey´s Anatomy var så grymt bra ikväll och jag låg och kollade på det själv hemma hos mamma. Gaah, jag höll på å skita på mig av rädsla. Hörde massa mystiska ljud så jag trodde att någon skulle komma in i lägenheten och skjuta mig. Mina tankar är en klass för sig. Men i alla fall så är jag besatt av Grey´s Anatomy, så nästa vecka får absolut inte missas.

Och imorrn är det idrott och det återstår och se vad som händer då, något med Emma är i alla fall bestämt.
Och nu har jag bestämt att jag ska göra mig iordning och sen sova.

Herrå,

Onsdag

Och dagen har varit bra, för att vara en onsdag! Bara imorrn nu oxå, sen är det helg för min del :)
Och massa skratt blev det på TMS:en idag, en för kort tröja på en viss Brorson och smygfoton som inte va så himla smygande! Haha,

Och nu sitter jag här och väntar på att Emelie ska ringa, idol med henne, om hon kommer ihåg mig!

Herrå,





"Varje stund, var minut, var sekund
Samma konstiga beslut
Det blir fel, slår bakut, allt går snett
men det tar aldrig riktigt slut"

"

Jag börjar känna mig rätt dålig nu faktiskt, har inte lagt in någon bild på bilddagboken sen den 7 september, katastrof! Får satsa på massa bilder i helgen då, Stockholm blire :)

Träningen var helt okej, jag gick i alla fall, jag har så svårt för det där med att hoppa över saker och ting. Borde jag bättra mig lite på tror jag, Gör Det Du Vill är mitt nya motto nu!

Och nu är det sängen som gäller.

Herrå,

****

Måste faktiskt erkänna att det har varit en helt okej dag, fast lite för mycket promenad och guidning och lite för lite mat och lek. Men min grupp vann i alla fall på den där saken när man skulle hitta saker i naturen till en bokstav, greeejt :)

Träning ikväll och jag är så grymt opepp, känner för att hoppa över den ikväll, men jag har ingen anledning till att inte gå. Åh, så jobbigt det känns ibland.

Och så fick jag remisskiten till hudläkarn idag oxå, bajsan på att jag måste vänta 2 månader på att få komma dit när alla andra bara behöver göra ett besök hos vårdcentralen och sen ha det färdigt. ORÄTTVIST skulle jag faktiskt vilja uttrycka det!

Herrå,





Åh, jag blir så pissigt, äckligt förbannad ibland. Jag vill inte ha det så här längre. När ensamheten besöker mig i huset, det är då det blir så jobbigt och det är då jag önskar som mest att jag hade det som alla andra. För det är när ensamheten är på besök hos mig som jag har tid att tänka och det är då tårarna letar sig fram och det är då min hjärna går på högvarv för att komma på en anledning, en enda anledning till: VARFÖR JUST JAG!???? Men trots det höga tempot kan den ändå inte hitta någon förklaring. Snälla, förklara för mig: VARFÖR JUST JAG!???


""

Börjar med att skriva Bråbo, för dit ska vi imorrn! Och jag ska ha blommiga gummistövlar och regnkläder, för det ska visst bli regn!

Och dagen har varit okej, tre timmar hål, mat hos mamma och Västervik med pappa :)
Plus att jag har hittat min idrottslärare på bilddagboken och hon ser ut att ha gått på anabola!!!!

Kolla vem som åker ut från Idol, jag hoppas verkligen på Knut! Modell/Kock, ful och ingen sångtalang, UTUTUT!!
Ja, efter jag har kollat på det så blir det sänggång :)

Och jag har lovat Victor nu, jag ska våga!!!

Herrå,





Varje gång jag åker därifrån så jag känner jag mig så mycket lättare inombords, och idag när jag satt och väntade så läste jag en text om massa orsaker som gör en människa olycklig och det var verkligen såna saker som jag verkligen gör. Jag stänger inne massa saker i mig själv istället för att öppna mig, jag tänker för mycket på andra före mig själv och massa såna saker. Jag ska bättra mig, eller jag ska försöka i alla fall!

Två matcher, två vinster och ett klantarsel!

Fast okej, det gick lite bättre idag än vad det gjorde igår.

Och orden har verkligen fastnat på vägen idag, jag har inget å skriva om :/
Bajs på det.

Herrå,

***

2007-09-22 15:00Kristinebergs FF B - Högsby IK B9 - 0
Greeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejt :D

Men jag är förbannat opepp för matchen idag, vill inte vara med, kommer ändå inte få spela så mycket, så det känns bara onödigt att byta om för att nöta bänk.

Det blev en fin kväll igår, film och stan :)

Har inget å skriva, så det får bli en kort blogg.
 
Herrå,

"

Trött och hungrig som satan! Jag måste ha mat snart, annars dör jag!
Och dagen har varit seg, hade asont i huvudet på webdesignen, och det kändes inte så bra att sitta vid en dator i 1.5 timme heller. Så när jag kom hem blev det en alvedon och sen skogen med mamma och pojkarna. Och sen blev det slappt vid teven, tittade faktiskt på One Tree Hill :)

Noep, nu blir det hem till mamma och sen mys där hela kvällen.
Match imorrn, laddaladdaladda!

Herrå,


!!!

När jag sitter här och tar några djupa andetag då och då,
Tänker på hur livet är och hur svårt allting har blivit,
Det är då jag undrar vad det är för mening med livet.
Man föds, man lever en stund och sen dör man.



Trött som bara den och jag är verkligen i behov av sömn just nu, men jag orkar inte gå och lägga mig, hjälp mig, jag har problem! Det är verkligen katafuckingstrof!

Fotbollsträningen dög, två matcher kvar, men jag räknar det bara som en. Högsby & Högsby och jag hoppas på vinst & vinst :) Och jag har hittat världens finaste fotbollsko, GE MIG! 1 599 :-,
Pappa och Josefine kan ju sponsra lite tycker jag, dom gnäller ju som fan när jag har tvättat dom och dom står i badkaret: -Det stinker för fan kattpiss! Ta ut dom härifrån!
Förlåt mig,

Näe, nu måste jag verkligen sova,

Godnatt & Herrå,




3-4 månader kanske, det känns rätt behövligt just nu, så jag hoppas på det. Och jag hoppas verkligen att den är finare än den senaste jävla äckelsaken. Men jag hoppas verkligen att jag slipper snart, vore så himla skönt att få ha det som förut.

Bara för att solen inte skiner och jag är trött

Fy sjyvinge vad kallt det var i morse när jag cyklade till skolan. Leggings, klänning, jacka och klackskor är nog inte det perfekta i Sverige i september,bajsan vad jag är trött på att vara här, jag vill bara åka iväg nu!
KanskeKanskeKanske, och förhoppningsvis blir det två gånger nästa år. Men det längsta jag kommer den här veckan är väl Kalmar, för dit far jag med mor min imorrn. Och på måndag blir det Västervik med far och på tisdag blir det bråbo med klassen och nästa fredag blir det Stockholm, haha..det ser rätt okej ut i alla fall :) 

Idol och Grey´s Anatomy ikäll, greeejt :)

Herrå, 


HoppasHoppasHoppas

image52

Och jag säger som du, nästan!
HoppasHoppasHoppas!!!!

Du och jag, bästa!



Och träningen var väl okej, 13 stycken var vi väl, men det var rätt gutt :)
Och det blev blött och skitigt, men det är fotboll !

Skola imorrn igen, som alltid. Webbdesign och jag måste ta tag i den där övningen som jag inte fattar! Förklara tack!
Nähe, nu blir det lite musik och väntan på att Sofia ska komma tillbaka efter Desperate Housewifes, så nu fick ni veta att hon kollar på det :)
Klassfest ?

Herrå,

Tisdag

Är hos mamma, gutt med en dator här för en gångs skull :)
Har precis ätit mat, mumma :P
Och snart måste jag dra hem och byta om till träningen, jag orkar verkligen inte dag,
men jag ska göra ett försök.
Och sen blir det idolkoll när jag kommer hem, nice :)

Och idag fick vi veta att vi ska till Stockhom med skolan, Tekniska mässan i Älvsjö om typ en månad, roligt att dom hittar på något annat någon gång, och inte nog med det, vi ska till Bråbo nästa vecka oxå :P Hahaha

Men nu blir det lite slappt och sen hemfärd..

Herrå,

!!!

Och dagen har varit bra, slutade ju vid halv tolv så det var inte helt fel.
Drog till stan med mamma och det slutade billigt, ingenting blev köpt.
Blev i alla fall en stund med mamma och en fika på Nilssons, där dom
håller på å göra om så det är skitrörigt, men fikat var gott i alla fall :P

Och nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta tag i livet igen och
börja plugga lite matte, men jag orkar verkligen inte.
Ikväll blir det kanske lite Emelie, det skulle vara mys :)

Puss,

Söndag

Laddad? Verkligen inte, känner bara för att krypa ner i sängen igen och drömma något fint och vakna med ett stort leende på läpparna och upptäcka att jag inte längre är hemma i min gamla säng, utan att jag har blivit ett X antal år äldre och har börjat upptäcka världen på egen hand. Vad skönt det skulle vara om det verkligen var så.

Men som sagt, jag är inte så speciellt laddad inför matchen, åker om typ en timme och innan det måste jag hinna iväg till affären och köpa en drickyoghurt också. Så jag tror att jag måste börja packa och göra mig iordning nu.

Herrå,


Uppe med tuppen

Ungefär så ja! Vaknade tidigt, som varje lördag. Gick upp vid halv nio idag, satte mig i köket och pluggade lite, pluggvarning på mig, men jag kände verkligen att jag var tvungen. För sen bär det iväg till Kalmar med Jossan och då kommer typ hela dagen att gå så då hinner jag inte plugga sen. Och i morgon är det match och då går typ hela eftermiddagen, så det blir inte så mycket plugg imorrn heller. Jaa, det var väl typ hela historian om helgen, mohaha.

Nu ska jag fixa mig lite och lyssna på massa Winnerbäck,

Herrå,

Åååååååååååh

Just nu är jag grymt förbannad.
Fan för att ingenting blir som jag vill.
Det blev ingen skiva för skiten fuckade sig totalt, försökte tre gånger och det funkade verkligen inte! Och jag är inget datasnille så det kommer aldrig funka om jag inte får proffshjälp. Och pappa som frågade om jag vill installera den nya datorn någon dag, vågar han verkligen låta mig göra det?! Skulle inte tro det. Jag kan verkligen ingenting här i världen. Jag kan inte laga mat, inte prata inför massa folk, inte bränna en skiva (fast egentligen är det inte mitt fel, för det är filerna som inte funkar på den bärbara), jaa, ni märker, ingenting funkar för mig!Det enda som funkar är att slappa, men det kan jag ju inte leva med hela livet. Jag hoppas att jag kan måla om ett rum, för det blir det sen, eller snart. Kan jag inte det så är jag värdelös, helt totalt värdelös.

Jaha, förortsungar blev det förut i alla fall, idag igen, mohaha...men den är grym!

Och nu blir det lite ilska, lite dator och sen måste jag söva ner mina problem, så
sömn blir det sen.

Herrå,

Heeeeeeeelg

Åh, nu är det helg igen, livsnjut!
Måste göra typ 10 sidor matte i helgen, gaaaah!
Men inte ikväll i alla fall, för ikväll blir det lite
filmmys med malin, vi har laddat upp med lite filmer och
chips, och jag vet att jag inte ska äta det, men ikväll blir
det ett undantag.

Håller på å fixar över lite låtar på ett stick, så jag måste
dra och bränna ner dom på en skiva nu.

Herrå,

SnartSnartSnart

En dag kvar och sen är det helg igen, men jag klagar inte, jag njuter som bara den!
Aerobicdance imorrn och det verkar kul, och jag har värsta fetångesten för det där med gymkort, ska jag eller ska jag inte skaffa det?
Träningen gick förresten skit för mig idag, usch på den. Och så är det match på söndag också, det är ju kul att bli uttagen, men jag hoppas på att få spela lite mer den här gången då också.

Lite mer dator, sen sömn..

Herrå,





På något sätt känns det lite bättre idag, och det känns skönt.Det känns som om det har blivit lite lättare inom mig, precis som att den stora tunga stenen har blivit hälften så stor och tung. LaddaLaddaLadda inför lite förändring, jag ska klara det här, även att det är svårt och även att jag vet att jag vissa dagar inte orkar längre, men idag är det en bra dag, jag mår lite bättre och det känns skönt. Håll i dig, för nu kör vi,


!!

Snart dags för lite sömn igen, men först blir det en liten blogg, känner att jag behöver det just nu.
Blev en skön promenad med Emelie förut, tack bästa du, det behövdes!

Framtidsresan var faktiskt helt okej måste jag säga, roligt att få göra något annat än att bara ha vanliga lektioner i alla fall :)
Men imorrn är det som vanligt igen, idrott och jag orkar verkligen inte göra sånt där test och sen orientera också, usch. Kan man inte få ha lite roligt på idrotten bara?!

Noep, funderar på å borsta tänderna nu, skulle vara skönt att somna tidigt ikväll.

Herrå,





Åååååååååh, jag blir tokig, alldeles galen av irritation, ilska, ledsenhet och besvikenhet. Fan, jag orkar inte ha det så här längre. Jag känner mig ensam, totalt jävla ensam, finns det någon mer? Snälla, ge mig något bra så att jag mår lite bättre. Varje kväll kommer depressionerna, jag sitter med tårfyllda ögon nu, snart svämmar dom över och bara rinner och rinner. Det blir ett uppehåll och sen börjar det igen när jag lägger mig i sängen och det slutar inte förrens jag har somnat. Jag orkar inte ha det så längre, vill bara ha något bättre och inte för att vara ego, men jag känner verkligen att jag förtjänar något bättre, någongång.
Om drömmen slår in så drar jag nästa år, efter att jag fyllt 18, en månad eller två, bort från hela skiten, till ett ställe där jag kanske kan få vara mig själv, det skulle vara skönt, om det ändå kunde vara i morgon. Mitt liv känns verkligen som ett sånt där rör (med någon gegga i )som man hade när man var liten, man vänder det uppochner och ser saker falla, precis så känns det för mig just nu.


Äckelskola

Jag har kommit på att jag hatar skolan grymt mycket.
Har typ håltimme nu igen! Börjar webbdesignen vid fem över elva, så nu har jag inget å göra.
Och i eftermiddag har vi någon framtidsresa och den ser jag ju fram emot jättemycket, verkligen.
Jag vill bara hem och sova eller titta på tv:n, bara slappa helt enkelt.
Usch för skolan.

Herrå,


:)

Sverige-Nigeria = 1-1
Jag halvkollade på matchen, såg i alla fall första
halvleken sen somnade jag, så jag missade tyvärr målen.
Men nu är jag vaken och försöker peppa upp mig till träningen ikväll,
jag har ingen lust idag, men jag får väl ge det ett försök.

Herrå,

Studiedag

Och jag har inget å göra.
Seg dag, segt väder.
Måste egentligen göra lite matte men jag orkar inte.
Har planer på å dra till slingan, men det ser ut som om det
kommer börja regna, så jag vet inte om jag skippar det, får se
hur det ser ut i eftermiddag.
Men hur som helst ska jag kolla på fotboll :D
Och så borde jag kanske börja rensa lite i garderoben också
så att jag slipper ta allt det när jag byter rum sen.
Men äsch, meningslös blogg, men så är det i alla fall.

Och jag älskar "Om du lämnade mig nu" Med Lars Winnerbäck och Miss Li.

Herrå,

:'/

2-1 till KFF, Grattis. Och jag var sketapepp på att spela,
stod bredvid och bara önskade att få ta på mig mina
fotbollskor och sparka bollen, långt åt helvete.

Och vad händer imorrn då? Jaa, det återstår och se,
lär väl bli plugg och slingan och kanske lite film.

Och nu blir det depp och musik,







Två dagar som är deppa som fan, jag orkar inte, men jag kan inte styra det själv. Det var skönt att komma bort en stund och få lite andra tankar ett tag. Men just nu vill jag bara bort, långt som satan och aldrig mer komma tillbaka, få börja ett nytt liv, ett bra liv som jag mår bra i. Ett liv där jag kan få ha det som alla andra, för det är det jag vill mest av allt just nu. Min insida är helt rispig och förstörd, att jag aldrig lär mig att visa det utåt också, men jag är för hård för det, det går inte. FAN, jag vill också kunna någongång och jag vill också få ha det som alla andra någongång, och jag vill så himla mycket. Men inget blir som jag vill, och det lär jag väl få leva med hela livet.
Men jag villvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvillvill få ha det som alla andra.

Håltimme

Har en fethåltimme nu, tre timmar och jag har bajstråkigt. Tänkte springa men det regnar så det blir inget med det, orkar inte cykla till slingan i regnet, så jag får ta löpning en annan dag, har ju trots allt sprungit två dar nu redan, så idag får bli en vilodag. Jag bakade muffins istället, haha :P
Och snart ska jag hem till mamma och äta mat, bättre än skolmaten skulle jag tro :)
Och jag måste hitta Malin sen,

Herrå,


!!!

Och läxan är gjord nu, fast den blev grymt ful,
så jag vet inte om jag vågar lämna in den,
men jag måste nog, för den skulle ha varit inne i onsdags :P
Och jag orkar inte gå till skolan imorrn, vill bara stanna hemma
och krypa långt ner i sängen, dra upp täcket över huvudet och
bara slumra in, helst förevigt, men några extra timmar räcker
för imorrn.

Måste nog sova snart för mina ögon är torra som bara den
och det hjälper inte när jag blinkar, så det känns som om
jag typ har tix eller något. Men aja, sov gott

Herrå,





Och nu har jag gjort det, jag har gjort det som jag så länge har tänkt att jag ska göra. Jag orkar inte se det mer nu, orkar inte veta av det mer, nu ska jag bara vänta och se om det kan komma något mer. Om det så blir ska jag göra allt för att det ska finnas kvar, det enda jag vill är att bli bra, jag vill uppleva allt det där som alla andra upplever. Det är inte lätt för er att förstå hur det är, även om ni säger att ni förstår så kan jag lova er att ni inte gör det. Det är den bland den grymmaste plågan man kan leva med och om det bara fanns någonting man kunde göra åt det så skulle jag göra det, oavsett om det så kostade hela mitt livs inkomster i framtiden så skulle jag göra det, för jag vill ha det, NUNUNU!!!
Och idag mår jag som en rutten potatis, tårarna hänger i ögonen och vill komma ut, så jag ska lägga mig i sängen och låta dom rinna längs med kinden och slutligen landa på kudden. Dom ska få bilda en blöt fläck på kudden, jag bryr mig inte, jag vill bara få ut dom så att jag kan känna mig lite fri för några minuter. Snälla, låt mig få bli som alla andra någongång, för jag orkar inte mer!

FanFanFan...

..För matchen idag. Okej, vi tog igen så att matchen slutade 5-5, men det spelar ingen roll. Jävligt kul att få spela typ 30 minuter på match och sen inte vara med imorrn på matchen, då känner man sig verkligen lyckad. Inte för att jag vill vara med på matchen imorrn, men som det känns just nu så skulle jag behöva det, för att bli lite glad.

Var måttligt förbannad när jag kom hem, så jag bytte om till träningskläder och drog till slingan och sprang. Och det gick bra att springa idag, det enda jag har lyckats med idag.

Imorrn har jag en håltimme på 3 timmar, jippi! Men jag vet redan vad jag ska göra. Jag ska dra hem, springa och sen dra till mamma och äta mat :) Och sen på kvällen ska jag till P-vik och kolla på fotboll :D

Och nu ska jag göra lite läxor, (jag har en dålig vana att alltid spara allt plugg till söndagskvällarna! )

Herrå,

Söndag

Söndag igen! Fan för att helgen alltid ska gå så himla fort.
Hade det hyffsat bra igår, 1.8 liter vatten, bra jobbat :)
Och matchen slutade 0-0, hoppas det går lite bättre för oss idag.
Samling om två timmar om jag inte minns fel, så innan det ska jag
hinna dra hem till mamma och äta också.
Och vädret är kanske inte så toppenbra att spela fotboll i, men jag ska
göra mitt bästa i alla fall,

Nu blir det en lång varm dusch, lite uppvärmning innan jag ska ut
i kalla Sverige.

Herrå,

Sverige - Danmark

Är hos Linnéa och kollar på fotboll är vad jag gör nu :)
0-0 i halvlek, kom igen Sverige!
Linnéa, Sofia och Mican peppar och jag dricker vatten :P
Match imorrn och jag är faktiskt lite pepp, är grymt sugen på
att göra en Zlatan nu, men jag kommer aldrig lyckas, bara på
träning!

Nu ska jag återgå till tv:n och dricka mig rejält full på vatten.
Och mamma har köpt uppladdningen till matchen, drickyoghurt!

Herrå,


Lördag morgon,

Vaknade tidigt idag, alldeles för tidigt, tjugo i nio!
Låg och läste lite i Veckorrevyn och lyssnade på musik.
Sen blev det frukost, vaniljyoghurt med hallon :P
Det blev filmtitt, Förortsungar, och den är så grymt bra!

StädStädStäd, rummet ser förjävligt ut, så det har blivit lite
klädröjj och sen blir det nog till att damma och dammsuga!
Men nu blir det slingan med mamma.

Herrå,

Stan, Födelsedag, Cecil

Emma ringde tillslut och då blev det cykel till stan, fika på Coffee house, världens äckligaste islatte med hallonsmak, rekommenderas INTE.
Sen blev det presentköp till Emelie och ett nagellack, Veckorevyn och tuggummin till mig!

Vid halv sju blev det dusch och sen fix inför cecil.
Tack för en trevlig kväll, den blev greeeeeeejt :D
Bästa <3

Nu blir det nerladdning av Winnerbäck och sen blir det Veckorreyn och sömn,

Herrå,

HELGHELGHELG

Fredag och nu är det helg igen, underbart!
Sitter och laddar ner lite musik i väntan på att Emma ska sluta, sen blir det stan och hitta något fint till födelsedagsbarnet. GRATTIS EMELIE :D
Kinamat ikväll och jag är pepp på det.
Imorrn blir det till å ta det lungt, match på söndag, så jag får ladda till den :)
Och jag slipper matchen på måndag och jag är överlycklig för det!

Nu blir det lite Winnerbäck och lite bilddagboken.

Herrå,

Länge sen?

Ingen blogg sen i söndags, det är ju nästan så att jag skäms!
Veckan har segat sig fram och jag vill bara ha helg nu!
Imorrn blir det cecil och fira emelie, KINAMAT <3 haha

Nu blir det hem till mamma och äta mat, sen träning :)

Herrå,

:)

Så var snart söndagen slut och imorrn är det dags för skola igen!
Gutt att jag slutar vid 11.35, annars hade jag nog inte pallat.
Luncha med Emma imorrn, måste äta maaaaaaaaaaaaaaaaaassa
mat, så att jag är laddad till matchen!
Och så ska jag nog göra en Sara till kvällen, pastasallad :P

Dagens match var väl lite av den där sämre sorten.
Förlust med 3-0, men vi tar nya tag imorrn.
Fick ju i alla fall HaraldKlubban, fast jag tycker att det finns andra
som förtjänade den bättre.

Och efter hemkomsten blev det uppackning, och sen däckade jag
nästan i soffan, låg och kollade på friidrotts VM :)

Nu ska jag dra och äta pizza, onyttigt på den,

Herrå,


Bästa

Det blev en fin kväll hemma hos Emma!
Kladdkaka och glass,
Eurovision dance contest och fotbollsspel.

Nu blir det nattinatti för min del,
upp vid nio imorrn och ladda till matchen.
Pasta till frukost får det bli,

Herrå,

Lördag

Och jag är förkyld, bajs på´at. Slingan förut och det gick ju sådär himla bra som jag ville (inte).
Hoppas det går bättre på matchen imorrn och på måndag!
Ikväll blir det i alla fall en cykeltur hem till Emma, mys med bästa.
Och nu blir det Maxi med pappa! :)

Herrå,

!

Sommar´n miste lite av sin fägring
Solen miste lite av sin glans
När det, vi hade hoppats på
föll ihop och gick i kras
var det nästan som om glädjen inte fanns

Du säger, att vi nått en punkt i livet
när man blir tvingad att förstå
att allt, man tog för givet
och allt, man tog för gott
var nå´nting som man bara fick till låns