Solen skiner och jag är överlycklig (not)

Jag gillar att skriva blogg, därför har det blivit en del idag :)
Bullarna blev goda och bra, trallala :) Haha

Sista dagen i augusti och jag är deprimerad för det regnar ute. Jag är så jävla sugen på att beställa en restresa till något varmt ställe, någon som hänger med???

Nähej, nu blir det mat och det behövs för jag är hungrig,

Herrå,

Bullar

Ajm bejking bullar :P Smaskens på det. Det blev inget med rumstädningen, det blev bullar istället, mycket roligare. Så nu sitter jag här och väntar på att degen ska ha jäst färdigt. "bara" 25 minuter kvar!

Tänkte ladda ner lite ny musik oxå! Någon som vet något bra med det där lilla "extra"???

Herrå,


"Sjuk"

Jahopp, har bajstråkigt och jag har insett att jag måste städa mitt rum, ett perfekt läge att göra det idag, men jag orkar inte :/ Ringde och sjukanmälde mig förut och hon i luren lät skitsur, förlåt då. Och så håller jag på att bli förkyld och få ont i halsen, neeeeeej.

Match på söndag och måndag, det blir najs :)

Baka bullar sen? Funderar på det, klarar mig snart inte utan bullar längre, ILLA!

Har gjort lite på Webbdesignen i alla fall, duktigt av mig. Sen ska jag bara göra lite naturkunskap, sen har jag gjort allt som jag hade i läxa :)

Men tjollahopp vad jag har roligt. Meningslös blogg, men det bjuder jag på..

Herrå,

Problembarn?

Halvt deprimerad? Heldeprimerad? Glad?
Jag vet inte riktigt hur det är, men något fel är det i alla fall.
Ledig imorrn och jag har lite rastlöshetsryck redan. Jag vetifan vad jag ska hitta på?
En lektion och jag börjar få allvarliga planer på å gå på den, men äe, lite plugg på det och det orkas INTE!
Kolla film hela dagen? Latmaskvarning!
Ta en löpsväng? Det ska jag göra på lördag, men när jag börjar klättra på väggarna är det nog dags för en sväng imorrn också!
Baka? Onyttigt, men det skulle kanske funka. Baka bullar, mumma, men då måste jag ge mig iväg till affären och köpa jäst och det blir jobbigt.
Sitta vid datorn hela dagen? Kommer se dubbelt efter ett tag, men jag ska ialla fall anta utmaningen (eller hur man säger) på bilddagboken.

Men allvarligt, jag har FETINGPROBLEM och jag vet inte hur jag blir av med dom!
Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Bajs och hej, rötägg

aja

Internet är cp, så snart lär det läggas ner igen, bläää.
Får passa på en snabbis nu!
Ledig imorrn och det känns hur fucking gutt som helst ;)
Och idrott med klassen sitter inte helt fel det heller! ;)

Karins lasagne var smarrig som bara den och snart blir det träning.

Herrå,


Hungersnöd

9.45. matte, CAD, engelska, svenska. 15.50
Det var dagen.
Och kvällen blir i rödsle. Derbymatch, så det ska kollas.
McD först, maaaaaaaaat. Jag är så äckligt hungrig nu så jag tror jag tuppar av.
Frukost vid typ 9, en baugett vid 11. Jaa, det är visst det jag har ätit idag. Så jag måste äta, snart.
Om 45 minuter. TACK!

Herrå,





Och jag börjar snart gråta, för jag vill inte ha det så här längre. Jag orkar inte mer nu. Jag vet att jag har sagt det förut och jag menar det varje gång jag säger det. Men nu är snart måttet överfullt och jag vet inte vart jag ska ta vägen då!?

Måndag hela dagen

Och dagen har ägnats åt skolan. Svenska, engelska, CAD och naturkunskap. Och ett stort FETT hål på tre timmar, man tackar. Så det blev till att åka hem, saret följde med så vi kollade på film, sen drog hon tillbaka till skolan och jag åkte till stan med Jossan. Sen när jag kom hem från skolan igen upptäckte jag att internet funkade igen och jag blev sketaglad, så det firas med en blogg, mohaha :)

Gårdagen blev bra med Mathilda :)
Hade apatråkigt på kvällen så jag deppade med en chipspåse i högsta hugg, usch. Sen skickade Mathilda ett sms, så hon blev räddningen till mitt deppanfall. En promenad med henne blev det i alla fall och sen när jag kom hem blev det dusch och nattinatti. Och fatta vad jag mådde, jag gick och la mig vid halv tio, rekord för mig tror jag!
Men inte var jag piggare idag för det, näe, försov mig i tjugo minuter, men jag hann, jag blev till och med färdig för tidigt, bra jobbat :)

Ikväll blir det promenad med sofia och nu blir det Eva och Adam.

Herrå,


IngenRubrik

Nu sitter jag här igen, på stolen som har en dragningskraft så att man inte kan komma bort från den.
Msn, bilddagboken och bloggar, det är så den senaste timmen har sett ut. Måste egentligen städa mitt rum, men det får jag ta ikväll istället. Mathilda kommer vid två, så då blir det först promenad sen kolla på fotboll :)

Igår blev det Hultsfreds marknad med mamma, stefan och joel. Inget speciellt blev köpt, lite godis och så bara. Och på tal om godis så är det sista dagen idag som jag får äta godis,för imorrn börjar godisförbudet. Jag har redan lyckats en gång, så jag ska lyckas igen!

Kvällen blev väl också rätt bra, inte så mycket folk, men det dög. Och mitt intatuerade hjärta sitter fortfarande kvar, tack Linnéa!
Stan var väl rätt okej faktiskt, förutom det där, men det verkar som om det gick bra!
Hamnade på solemio med Malin och några finnar, och så kom värsta äcklet och jag led med Malin, men hon får skylla sig lite själv. Satte mig i alla fall hos Jonas,Oskar och någon Tobbe och pratade, det var roligt och osocialt.
Sen blev vi utslängda för dom stängde visst vid tre och då blev det lite Jonas- och Oskarprat utanför solemio, med Jolin också :) Sen blev det hemgång!

Och nu blir det dusch, fix och mathilda :)

Herrå,

Första skoldagen, Starten på helvetet!

Jaa, idag var det skolstart och det har man ju varit med om ett antal gånger, nästan lite för många gånger?
Jag hatar att man snart måste börja plugga och skit igen, men rätt roligt att träffa alla :D
Och jag hatar nog redan mitt schema tror jag, men jag måste överleva, inte så himla långt kvar tills det är schemabyte, ett halvår typ :P

Blev en liten inlinestur med Emma förut och det var varmt, riktigt hett!
Match ikväll och jag är lite pepp nu, fast bara lite!

Och nu måste jag packa.

Herrå,

Depression?

Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh, jag vill inte gå till skolan imorrn! Visserligen ska jag cykla, men du fattar, jag hatar det redan. Känner redan pressen och jag orkar inte med den. Vill bara kunna ta det lungt, gå i mina egna spår.
Men det är det slut med nu, och jag säger bara ett ord: FAAAAAAAAAAAN

Men den 29 september eller när det nu var så blir det kanske Stockholm igen, det vore gutt som bara den.

Nu blir det till att kolla mejlen, sen blir det susselull, upp vid sju imorrn...Blääääääää

Ha ett bra liv,

Herrå,

Sista lediga dagen

Sista lediga dagen, sista dagen på det här UNDERBARA sommarlovet som har varit så soligt, varmt och massa badande (ironiironiironi).
Dagen spenderades i Västervik i alla fall, okej, lite mobbat kanske, men jag har haft en bra dag. Pappa hela dagen och det tycker jag om, för pappa är nog i alla fall min allra bästabästa kompis! Och jag kom inte hem ifrån Västervik tomhänt, no way, två par skor och en t-shirt. Grattis till att jag snart inte har några pengar kvar!
Och på hemvägen stannade vi till på materialmännen och beställde en ny soffa till vardagsrummet, så snart kan vi sitta i en mycket bekvämare soffa, tackar!

Mina bästa kom igår, vi kollade film och åt godis (jag slutar på måndag). Tio orsaker att hata dig, Walk the line och ett avsnitt av Eva och Adam, greeeeeeeejt :)

Nu väntar jag bara på att Emma ska ringa, ring snart så vi hinner åka en liten sväng på inlines innan jag ska hem till mamma och äta, vore himlans bra!

Sen blir det träning, dusch och förmodligen sömn efter det. Skola imorrn och jag vill verkligen inte. Låt mig slippa, snälla!

Herrå,

Lördag/Söndag/Måndag/Tisdag/Onsdag

Helgen har varit helt underbart bra, och jag har förklaringen!
The Voice var väl inte så mycket å ha, men det var en kul grej bara, att ha något att hitta på.
Gröna Lund var okej, men åkattraktionerna var kanske inte så roliga. Jag åkte i alla fall lite, och Vilda musen var nog helt klart den roligaste (även om jag har trott att den heter Lilla musen hela tiden, men det upptäckte jag i Emmas blogg att den inte gjorde! )
Det blev en del shopping också, Klänning, T-shirt, inlines,strumpor....blahablaha, och jag är nöjd med mina inköp :)

Men det bästa var nog inte alla saker vi gjorde, och all shoppning, det bästa var att få vara med dom bästa i tre hela dagar, trivsel till tusen! <3


Igår var en sån där slapp-och-slö-dag. Vaknade vid 11.45, gick upp och åt frukost, hamnade vid datorn, drog hem till mamma vid 17, åt mat, drog på träning, duschade, pratade med Jossan, såsade vid datorn och sen gick jag och la mig.

Och dagen började med att jag vaknade vid 9.30, åt frukost, duschade, åkte inlines med Emma och sen hamnade jag vid datorn, och det är här ju nu sitter :P
Sen blir det en sväng hem till mamma, äta, och sen blir det filmkväll hemma hos Linnéa :D


Fy fan för att skolan börjar på fredag, jag vill verkligen INTE! Snälla, ge oss lite mer sommarlov, och då menar jag sommarlov, med sol, bad och massa ledigt. Jag är trött på att hösten redan är här! åååååååååååh.

Nu blir det depp och lite pepp inför kvällen,

Herrå,

Help me, please

Jag är peppeppepp för helgen, the voice, shoppning och massa massa mys, jaa, det är så det ska bli :)

Har laddat både Mp3:n och mobilen med massa låtar, så jag klarar mig, om jag skulle bli pömsen på bussen/tåget, annars har jag ju dom bästa, så jag tror nog jag klarar mig hur eller hur :)
Och kameran ska laddas ikväll, så varning för massa bilder! mohaha

MEN VAD SKA JAG HA MED MIG!?????

Jag har verkligen idétorka, usch!

Hjälp mig! Återkommer ikväll, snälla, ha hjälpt mig till dess!

Herrå ,

Stora drag, kexchoklad

Den här veckan har jag varit duktig, har rört på mig massor, eller ja, lite iaf :)
Jag räknar med söndag oxå, för då låter det ännu bättre.
I söndags var det fotbollsträning, i måndags inlines med emma, tisdags var det nautilus och fotbollsträning, i onsdags var det match (vinst med 6-0) och i igår var det match igen (ingen kommentar).
Men ja, jag känner mig lite duktig, är det tillåtet att ha den känslan för den här veckan!?

Imorrn drar vi till Stockholm och jag är lika laddad som en positiv jon, usch, skolan börjar om en vecka!
Men vad sketan ska jag ha med mig till huvudstaden? Och bajs på att syster tar med sig den bruna väskan när hon flytter, den behöver ju jag i helgen! Och förresten, det kommer bli tomt utan henne i huset. Nu får vi väl telefonera om våra problem istället, eller så får du komma hem ofta!

Jag är pepp på second hand, äckligt? Hmm, jag vill hitta något snyggt och annorlunda. Men jag lovar, jag tvättar det minst två gånger innan jag använder det.

Och Malin hade visst mätt sig idag, 167 cm, fan ta henne, kan du stanna nu?

Nu måste jag nog sova lite, och jag har inget planerat inför dagen, fast emma ska ringa när hon har slutat jobba, så jag får se fram emot det, och det gör jag ;D

Och förresten Lena, jag brukar inte träna så mycket i vanliga fall, fick bara ett litet ryck! ;)

Herrå,

träningemelieträning

Dagen började med uppstigning klockan 10.00, usch, jag va verkligen trött då!
Men iaf, jag mosade mig upp ur sängen, åt frukost, packade träningsväskan och drog till nautilus med emelie.
Träning i typ en timme och tjugo minuter, det var faktiskt riktigt gutt, så jag tror att jag ska skaffa mig ett gymkort, och det snart, innan jag hinner ändra mig.
Efter gymmet drog vi till MAXI, köpte majskolvar och nudlar. Så vi drog hem till emelie, lagade nudlar, åt och kollade i skolkatalogen, mohaha :) Sen drog vi hem till mig, fixade majskolvarna, satte på "Allt eller Inget" och smaskade på majsen :P
Klädombytesdags till träningskläder igen, drog på fotbollsträning. Och för en gångs skulle gick det faktiskt rätt bra för mig, eller jag tyckte att det gjorde det i alla fall :)

Och imorrn och på torsdag är det match, och det måste gå bra för mig, annars döööör jag!

Stockholm på lördag och jag är pepp så in i hell.

Herrå,

nattinatti

Min dag har varit helt perfekt, och sånt gillar jag.
Kom precis ut ur duschen så nu sitter jag med tandborsten i munnen och ska snart krypa ner i sängen.
Imorrn blir det till att gå upp vid klockan tio, dra på sig lite kläder och sen dra till nautilus med emelie. Funderar på att ta frukosten när jag kommer hem? Man ska ju röra på sig innan frukosten, så det är ju ett alldeles perfekt läge då!
Sen blir det väl till å hänga med emelie på dan och sen blir det fotbollsträning på kvällen :)

Inlinesturen med emma var underbar, det är skönt att prata med dig tycker jag! tack,

Nu blir det utspottning av tandkrämen, kissa och sen blir det slagg..gött

Herrå,

Bullbak och inlinesåkning

Dagen har jag spenderat med mathilda. Det blev bullbak, havreflanbak och massa prat. För du är bra :)
Bullarna blev i alla fall goda :D

Och om typ tjugo minuter kommer Emma åkandes på sina inlines, så vi ska ta oss en sväng. Det blir gutt :D

Nu blir det inlägg av en ny bild på ikalmar, sen måste jag fixa lite till åkturen :)

Herrå ,


jag kommer ruttna bort här på stolen

Och jag bara sitter här och känner mig alldeles seg. Jag orkar inte ens resa på arslet, gå till toaletten, kissa, och sen krypa ner i sängen. Som tur är har jag redan borstat tänderna, så det är bara kisseriet kvar nu, men usch så jobbigt det ska vara att resa på sig.

Imorrn blir det Mathildagullet, promenad och bak är planerat, nu måste det bli så :)

Och snart måste jag sova om jag ska orka med det!

Herrå,

Det är mörkt ute, mörkt som en grav

Kände mig dödens på träningen idag, men jag var med ändå. Fick till en riktigt bra vänster och så massa fjutthögrar oxå.



Det blev ingen promenad med Mathildagullet för det regnar nu :/ böhö, och så orkar vi inte ta oss till varandra i regnet, vi bor ju trots allt typ femhundra mil från varandra, och jag kommer alltid vilse i norrtorn. Men i veckan, då ska vi hänga någon dag. Tildhrud och jag :)

Och jag är pepp på inlines någon dag, någon som vill åka?

Nu blir det snart Beck, annonsmannen, tredje gången på en månad, men aja, Beck är alltid bra, så det får bli så idag oxå!

Och telefonsamtal har det blivit idag oxå, det gillas :)

Herrå ,

Lördag/söndag/fest/tack/dammsugare/blahablaha

Jodå, kvällen var bra. Folket var bra. Och jag hade roligt. Golvet såg ut som en gräsmatta när jag kom hem, så det var bara till att ta fram dammsugaren och dammsuga lite. Och nu har jag precis dammsugit och torkat golvet i hela huset, andra gången på typ tre dagar, fy fan!

Och pappa är för snäll. När han kom hem idag åt vi frukost tillsammans och så sa han: Det var ju bra att ni hade det bra iaf. Och jag är inte ett dugg orolig när du har sånt här, för jag litar på dig. Och så tycker jag att det är bra att man har lite sånt för sina kompisar, såsom fester och sånt, för man får lite andra relationer till sina vänner då. Och det gör mig ingenting att du hade det här hemma, jag menar, du bor ju oxå här, så det är väl inga konstigheter med det.
 Pappa är bästigast i världen <3

Och tack så jättemycket Emma, Sara och Hampus för att ni hjälpte mig med städningen inatt, det var verkligen jättesnällt av er, tacktacktack <3

Fotbollsträning om en timme och tjugo minuter, jag orkar inte egentligen, men aja, jag går ändå!
Och sen blir det bakad potatis hemma hos mamma och sen blir det en promenad med Mathildagullet.

Herrå ,

Jag säger bara..

...SNARTSNARTSNART!


kräftskiva

Och årets kräftskiva är över. Va väl lite sisådärroligt, 
Hittade ett LITET ragg, mohaha. Lille emanuel, 5 år gammal, haha :P
Men han är härlig, speciellt hans pangande bilar och att han var Lucky Luck :) Haha

Och nu håller jag på slumra in i mig själv, så jag borde nog sova snart. Upp tidigt imorrn och deltaga i jippotävlingar, de blir nog roligt. Sen blir det FEEEEEEEST, som jag har längtat, och så är det imorrn :D

Ska bara bränna ner två låtar till på en cd-skiva, sen blir det sömn.


Herrå,

Och mitt i allt fix tar jag mig en paus..

...och skriver en blogg.
För jag fixar mig till kräftskivan, ska dra till mamma snart, sen tar vi oss en cykeltur ut till stångehamn, mamma och jag :)
Och jag har städat idag, och bränt en cd-skiva och varit och handlat, så jag var alldeles genomsvettig när jag hoppade in i duschen! Mohaha
Det fick bli lite sånt istället för strafflöpning.

Och imorrn blir det FEST! Wihuu :D

Och nu blir det ännu mer fix.


Herrå ,


Fan?

Och dagens match slutade 9-0, wihuu, storvinst :D
Men det gick skitdåligt för mig, usch, jag hatar det!
Blir det strafflöpning imorrn då? Hmm, får se om jag hinner!

Imorrn blire kräftskiva och på lördag blir det fieeeest :D
Och jag är peppeppepp :D

Herrå,

så så ere

Maten var god, den franska manikyren blev asdålig, jag är pepp fast det är lite strul nu, match imorrn och ....

Berga/Bockara imorrn och jag är faktiskt lite laddad just nu :D Känns strålande.

Och Linnéa är sjuk, hoppas verkligen att det har gått över massa till lördag, för du måste vara frisk då!

Saret hade glömt mig, men det är lugna puckar serru, I survive ;)



Herrå ,

Stan, Bad, Dissen

Åh, äntligen en dag som har varit rolig :D
Började med en tanke på att springa innan frukosten. Fick panik när det lät som om hela huset skulle explodera av den där förbannade (men mysiga) åskan. Så det blev tyvärr ingen löpning!
Drog till stan med mamma och jossan istället. Det enda som hittades var mallar till fransk manikyr. Drog hem, ringde Sofia, drog och badade vid ernemar. Väntade på att Saret skulle ringa, men hon har inte ringt än, så hon har nog glömt mig! Dissen på mig, tack ;)

Nu blir det snart hem till mamma och äta mat, sen får jag se vad det kan bli. Är redigt sugen på att fixa lite franskt på mina naglar, så det blir det kanske. En Beck ikväll oxå? Jag menar, i måndags såg jag ju Linas kvällsbok, igår blev det Sandor Slash Ida..så jag måste ju på något sätt hålla ett mönster hela veckan. En film om kvällen gör Matilda trött? Hmm,jaa, typ så :P

Men nej, nu måste jag dra.

Herrå,

Kvällen

Matchen slutade 2-2, med noll mål och noll assister för mig.
Men jag är glad ändå, för det gick rätt bra för mig och för alla andra också.

Hänger vid datorn nu igen. Dålig vana? Oja,
Men jag måste fixa lite musik till lördag. Fixa lite annat oxå. Men folket är fixat, mohaha :)
Måste nog fixa lite kläder oxå!

Och när vi drar till Stockholm ska vi bannemej besöka lite second hand-affärer,
för jag tänkte hålla mig på en låg budget.

Kräftskiva på fredag och jag vet inte riktigt om jag gillar det.
Men du har lovat, så då får du hålla det också.

Funderar på en Sandor Slash Ida ikväll,
fast den är inte så jättebra, men jag har inget annat å göra,
så så blir det nog :)
Nu kanske? Jaa, nu..

Herrå,

depp och opepp

Dagen går framåt utan att jag har något roligt att göra.
Satte mig i solen en stund förut och läste veckorrevyn, men det var så äckligt varmt så jag gav upp.
Och jag är fortfarande lika opepp för match nu som jag var förut.

Och jag börjar bli depp för lördag, för det ska bli dåligt väder :/

Nu ska jag packa.

Herrå,

Råtråkigt

Jag har verkligen pisstråkigt, orkar inte vara ute för jag orkar inte sola. Orkar inte sitta här egentligen. Orkar inte städa, fast jag har varit duktig och städat lite :D
Baka? Hmm,idag igen, jag vet inte. Men det är väl det enda alternativet antar jag!

Hem till mamma och äta om tre timmar, sen bär det av till Timmernabben för match, opepp till tusen. Men jag ska göra mitt bästa :D

Det var varmt i vattnet igår, faktiskt. Fast jag är rädd för fiskar och döda människor, och sjögräs och när man måste sätta ner fötterna för att hitta en sten att stå på

Nu blir det till att deppa ihop ett tag till,

Herrå ,

Överlevnad

Dagen har väl varit lite sisådärbra. Men jag överlever.
Och träningen var väl lite sisådärrolig, men jag överlevde.
Och jag har lite sisådärroligt nu, hampus har damp, men jag överlever.
Ska och bada snart, hoppas jag överlever.

Jag vill se Linas kvällsbok ikväll, och nu har jag den hemma, så jag måste se den. Somnade ju igår när Malin satte på den.

Men nu måste jag fixa lite till badet..

Herrå ,

S som i Sommar, S som i Sommarlov

Och idag är dagen som jag har sommarlov på riktigt, bara gå och dra precis som jag vill.
Satte mig i solen en stund förut, men jag har ont i ansiktet och på ryggen, så det blev inte så mkt mer än en stund.
Tvättade min cykel istället, och så bakade jag muffins oxå :P

Ikväll blir det träning, jag är faktiskt lite pepp på det för en gångs skull.

Och på lördag gäller det. Men kom igen, snälla, det måste bli bra!

Någon som vill kolla film med mig ikväll efter träningen?

Herrå,

Kräfta?

Och sjön blev det idag, så just nu känner jag mig som en nykokt kräfta i ansiktet, urk!

Ikväll kommer mina bästa, så det blir mys med dom.

Och nu blir det dusch,

Herrå,

Mitt sommarlov, så jätteskönt, mitt sommarlov ska bli

image50

Och som jag har sagt förut så har jag semester nu, sommarlov på riktigt, sol och mys, hoppas jag på ;D

Och ikväll blev det lite grill och mys med massa mygg, äckel på dom! Men så ere, och pappa är bra. Han sa att dom försvinner runt 22-22.30-tiden, och när försvann dom? Jo, vid 22-tiden :D Greeeeeejt :)

Nu bär det av till Gunnarsö,

Herrå,

UNDERBART

FÖR NU ÄR JAG LEEEEEEDIG, MOHAHA! SUG PÅ DEN DU ;)

Komsikomsi lilla pappa!

Och nu sitter jag här och bara längtar efter att få komma hem. SnartSnartSnart kommer pappa och då bär det av hemåt, hem till det jag kallar sommarlovet nu ;D För nu har jag ledigt i tre veckor,sen börjar skolan, äckel på det. Men det ska bli lite roligt att träffa alla igen, det måste jag faktiskt hålla med om :)

För jag vill heeeeeeeeeeeeem NU!

Regn?



Hela sommaren har bara regnat och jobbats bort, usch! Men idag är det sista dagen på jobbet och det känns bra. Om typ 1 timme och 20 minuter blir det kladdkaka med glass, smaskens, men jag vet inte om det går att äta min, men det märks!

Hoppas på fint väder till helgen och resten av lovet nu, för jag vill sola och bada i mängder!

11/ 4- 07

Världens bästa

image35              

Det är lite det där jag menar när jag säger att jag har världens bästa vänner och familj!
Så nu vet ni :)

Sov snart ,


Och ikväll mår jag verkligen inte bra, usch, tårarna bara hänger i ögonen, men dom vill inte riktigt komma ut, men jag vill att dom ska det. För jag vill släppa loss på mina instängda saker, jag måste få ut dom, hjälper tårarna till med det?

Indiska

image34image33

Give me, Give me, Give me
Klänningen är så grymt ful att den är snygg och jag vill ha den!
Och solbrillorna ska vi inte snacka om! Läckra? Minst sagt JA

Onödigt

Fika nu?
Jag är grymt sugen på en magnum mandel, elr någon annan smarrig glass..jag är hungrig nu igen! Jag är alltid hungrig. Något fel på min matsmältning?

Egentligen skulle det ju inte göra så mycket om jag åt en sån glass idag, jag menar, jag ska ju ändå träna ikväll. Och jag är inte så pepp på det, för just nu är jag för sugen på glass för att kunna tänka på fotbollen.

Men ikväll ska jag vara duktig, jag ska först laga mat till mig och malin, sen ska jag träna fotboll och sen ska jag hem och göra en kladdkaka, för imorrn är det sista dagen på jobbet, så sofia och jag ska vara snälla och bjuda på kladdkaka :P



Och i helgen hoppas jag på fint väder för jag vill ut med båten, sola och bada :)


En dag, tre timmar och femtio minuter kvar!

Och dagen följer samma mönster som alla andra dagar den här veckan, enformigt och lite småtrist. Men det är gutt å få pengar för att sitta vid en dator och surfa :)
På tal om surfa, jag skulle vilja prova att åka vattenskidor någon gång! :)

image32

Och idag invigde jag mina nya brallor! :)
Fast dom åker upp när jag går :/ Böhö

Och nu är det bara en evig väntan tills hon kommer, sen blir det full fräs i Torpagrund, det kan jag fan i helvetes namn svära på! Mohaha.

Herrå,

Simpsons

Simpsons var rolig, jag skrattade och mådde bra:D
Du för bra Sofia <3

Nu blir det nattinatti för mig!

Herrå,




I nästan två timmar var jag bortkopplad, ända tills jag kom hem. Det är när jag är hemma som helvetet bryter loss. Det är då jag inte vill mer. Det är då jag bara längtar bort, bort föralltid. Ändå trivs jag med att vara hemma, att stänga in mig i mig själv och bara få tänka efter hur jag mår. Men nu för tiden är det inte det bästa, för nu vill jag bara ha liv och rörelse runt omkring mig mest hela tiden. För jag måste få tänka på annat, jag mår bra då!

So hard to say goodbye
Meaning it today
I've said goodbye before

Give me

Jag är grymt kär i t-shirten från BikBok! Den med fjärilar och luva, GE MIG! www.bikbok.com Och förresten, passa på å ge mig ett par snygga myspysbrallor oxå ;) För jag behöver det verkligen, inte idag, men den dagen det är regnigt och jag har kurat ihop mig i soffan och sitter och kollar på OC, då behöver jag dom verkligen! Det lovar jag :)

sunshine

Massa sol och Massa värme! Underbart! Och nu har vi typ inget å göra så vi har suttit ute och solat lite, och det var varmt och jag håller på å få ont i huvudet och sofia vill inte gå ut i kontrollrummet och hämta vatten med mig och jag har fått färg på mina armar och jag vill heeeeeeeeeem och somna i solen!

Och jag hittade mitt läderarmband igår, jag blev överlycklig, så det har jag på mig idag :D

Herrå ,


sola, bada, ute och grilla, britney....

Och nu sitter vi här igen, instängda på ett rum med datorerna.
Himlen är blå och jag längtar heeem, för jag vill sola, åka till ernemar och bara slappa!
Bikini, sol och ett varmt berg, mm, det låter frestande! Så ge mig!
Bakade hallongrottor igår, dom blev inte så värst bra,
men jag har i alla fall så att jag kan ta med mig fika om det blir stranden någon dag :)

Ikväll blir det Simpsons med Sofia, gött :)

Och nu äre chokladtime,

Så Herrå ,